CBilgin.com: Gelişen Teknolojiye Ayak Uyduran CEYD-A

Gelişen teknolojiye ayak uyduran ceyd-a mobil asistan programı

Ceyd-a Asistan mobil asistan

 

Fazla uzun değil bundan 10 yıl önce türkçe yazılım bulmakta zorlanıyorduk hele helede cep telefonları için bulmak oldukca zordu. Anca ceviri yolu ile uygulamaları veya oyunları oynayabiliyorduk şimdiki günümüze baktığımda türk yapımcıya ait yüzde yüz yerli yapım uygulamaları görünce gurulanmamak elde değil. Bugün sizlere bir türk yapımı olan CEYD-A programından bahsetmek istiyorum birzamanlar ios için çıkarılan üstelik türkçe bile olmayan son güncellemelerden sonra türkçe olan siri uygulamasına rakip olarak gördüğüm aslına bakarsanız siri ceyda-aya rakip olamayacak kadar eksi puandadır. sirinin özentisiz bir şekilde hazırlanmış olması beni şaşırtmadı yabancı ülkelerdeki firmaların çoğu bunu herzaman yapıyor zaten türk kullanıcılarını her zaman yok saymaktan vazgecmiyorlar. Ceyd-a uygulaması tek kişi tarafından geliştirilmiş olması beni oldukca şaşırttı nasıl bukadar yerleşik düzenli bir programı tek başına ortaya çıkardı anlamış değilim gelin ceyd-ayı biraz daha yakından tanıyalım.
CEYD-A ASİSTAN


Bildiğiniz bütün asistan programlarını çöpe atın. Gündelik hayatımızda işimize yarayacak bu programla Adres sorma, bilgi sorma, türkçeyi ingilizceya çevirme, nöbetci eczaneler,nerede olduğunuzu gösteren harita, kaybolduğunuzda size destek olacak her türlü bilgiye sahip canınızmı sıkıldı açın ceyd-a`yı muhabbet edin emin olun her sorunuza verilecek bir cevabı vardır. Bu programdan hayla haberdar değilseniz googleplay uygulamasına girerek Ceyda asistan yazmanız yeterli olacaktır.

Astalavista bebek

Ceyd-a artık sizin sanal asistanınız bir soruya size cevap veremediğinde ona kızmayın o kelimenin ne anlama geldiğini öğretin. Oldukca geniş bir kelime yelpazesine sahip olsada türkçede kelime bitmez biz bile bazen karşımızdakinin ne dediğini anlamıyoruz soruyu tekrarlatmak için hı, efendim,ne, anlamadım gibi tepkiler veriyoruz yani sonuç olarak karşımızda muhattap olduğumuz bir yapay zeka ile çalışan program ondan mucize beklemeyin.

Programı geliştiren Cenker Şişman WinPerfect, CleanDisk, VideoCapture, FTPExplorer, CardReader ve Multi-Email Sender gibi yazılımlarada imzasını atarak adını duyurmayı başaran ender geliştiricilerden biridir.

Kaynak: http://www.cbilgin.com/20/ceyd-a-asistan-mobil-asistan.html

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.