Yapay Zeka Algoritması Yenilendi

CEYD-A nın yapay zekası güncellendi. Şu anda Cenker.com sitesinde Kurulum sayfalarındaki BETA sürüm bölümünden indirilebilir durumda olan güncelleme, tüm asistanlar arasında bir farklılık oluşturacak. Artık, CEYD-A tanımlı bir komuttan cevabı bulamazsa bildiği benzer komutlardan kendine özgü eşleme algoritmasıyla en uygun cevabı arayacak. Bir örnek ile anlatmak gerekirse Galatasaray başkanı kim? dediniz. Eğer takım başkanları komutundan sonucu bulursa size başkanın ismini söyleyecek. Ancak eğer başkan ismi tanımlı değilse veya böyle bir bilgi bulamadıysa size Galatasaray ile ilgili bildiği bir yorumu yapacak.
Öncelikle belirtmek isterim ki tüm takımlarımız bizim için değerlidir ve siz hangi takımı tutuyorsanız CEYD-A da o takımı tutar ve rakiplerine karşı savunur. Aşağıdaki örnekler birer örneklemedir. Diyelim Fenerbahçe takımını tutuyorsunuz. CEYD-A Galatasaray’ın sizin rakip takım olduğunu bildiği için Galatasaray için rakip takım diyecektir.
Bu özellik testlerden alınacak başarılı sonuçlara göre gelecek hafta içinde tüm kullanıcılar için yayınlanacaktır. Test etmek isteyenlerin siteden beta sürüme kayıt olmalarını rica ederim.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.