CEYD-A’ya Sohbet Katalım

× Kendi komut kurgularınızı CEYD dili desteği ile kod yazarak veya sürükle-bırak-yap-boz şeklinde kod yazmadan blok tasarımı oluşturarak geliştirebilirsiniz.

 

   

CEYD-A’nın geliştirilme dili olan CEYD ile konuşmalara sohbet havası vermeye hatta CEYD-A nın söylediklerinizden anlam çıkarıp değerlendirmesine ne dersiniz ?
Aşağıdaki örnek ile birinci tekil şahıs tüm di’li geçmiş zaman konuşmalarınızı CEYD-A yanıtlayabiliyor. İlerleyen yazılarımda cümlelerinizdeki yüklemleri yorumlayıp değerlendirmeyi ve hatta bu yüklemleri nasıl sanal duygu haline getirebileceğinizden de bahsedeceğim. Anlayacağınız, CEYD-A gün geçtikçe daha insansı bir hale dönüşüyor ve yapılabileceklerinin ucu görünmüyor.
Aşağıdaki komutlar onaylanıp tüm kullanıcılara yayılmıştır. Sizlerin tekrar yazmasına gerek yok. Ancak yeni formatlar için fikir vermesi CEYD-A nın geliştirilebilmesi için yardımcı kaynaktır. Kendi komut girişlerinizi https://kodla.ceyd-a.com sayfasından yapabilirsiniz.

Not: galiba sözleri yeni eklediğim bir komut. Tanımını aşağıda bulabilirsiniz. Amacı, konuşmalara renk vermesi, CEYD-A’nın cevabına tuz biber olmasıdır. Bu şekilde CEYD-A cevaplarına değişik sözlerle başlayacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.