Son Kullanıcı Komutlarından…

× Kendi komut kurgularınızı CEYD dili desteği ile kod yazarak veya sürükle-bırak-yap-boz şeklinde kod yazmadan blok tasarımı oluşturarak geliştirebilirsiniz.

Aşağıda kullanıcıların geliştirip CEYD-A ya öğrettiği komutlardan bir kaçı bulunmakta. Şablon şeklinde komut öğretildikten sonra binlerce değişik cevap elde etmek mümkün.

<KELİME> sözlük anlamı komutu ile istediğiniz kelimenin sözlük anlamını almak mümkün:

<Kişi İsmi> fotoğrafı komutu ile internet arama sitelerinde geçen fotoğrafı CEYD-A ya göstertmek mümkün. Bu kişi, ünlü veya sıradan bir kişi olabilir. Eğer arama sitelerinde fotoğrafı var ise en üstte görünen fotoğrafı CEYD-A göstermekte. Yalnız her fotoğraf  doğal olarak doğru cevap vermeyebilir. Arama sitelerinde kişi ismi kriterinde en üstte görünen fotoğraf hiç istenmeyen bir fotoğraf ta olabilir. CEYD-A bu içerikten sorumlu tutulmamalıdır.


CEYD-A hızı, mesafeyi bulabildiği gibi, hesaplama yapıp süreyi de size sunabilmekte.. Bu ve bunun gibi komutların hepsi CEYD dili ile web üzerindeki kullanıcı hesaplarından yazılıp CEYD-A ya ulaştırılmakta.
Geliştirici olan kullanıcıların sayısı arttıkça inanılmaz sonuçlar ortaya çıkacaktır.  Kullanıcı komutları https://kodla.ceyd-a.com sitesinden girilebilir.
]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.