CEYD-A v5.8.8 : Yeni Sürümde Neler Var?

Hafta başında yayınlanacak yeni sürüm yine dikkat çekici özellikler içeriyor. Bunlar arasında bir özellik var ki tam dünyada bir ilk dedirtecek kadar ilginç:
CEYD-A, cihazın ekranı kapalıyken sizi duyup, yine ekran kapalıyken cevap verecek. Şu an Samsung Note 5 üzerinde yapılan denemelerde başarılı sonuçlar alındı. Algılama ve cevap verme süreleri de insan algısı kadar hızlı olmasa da gayet kabul edilebilir düzeylerde. İlk haftalarda Beta (Deneme) sürecinde olacak bu özellik diğer cihazlardan da olumlu tepkiler aldıkça Beta sürecinden kalkacak, normal özelliğe bürünecek.

Diğer ilgi çekici bir özellik, CEYD geliştiricileri için: Artık yeni bir ifademiz var: FOR döngüsü. Daha önce RET,GET,SET,EVAL ve IF ifadelerini destekleyen CEYD , şimdi de komut içinde döngü şablonlarını destekleyecek. Örnekler sitemizde verilecektir.

Üçüncü bir özellik ise, NEREDE komutunda tespit edilen yerin alternatifleri var ise size en yakın olan yer gösterilecek. Örneğin Sezer Eczanesi nerede dediniz ve bir çok ilde bu isimde eczane mevcut . Size en yakın olan gösterilecektir. Aynı şekilde Migros nerede dediniz. Size en yakın Migros gösterilecektir.

Bu özellikleri sabırsızlıkla bekleyenler için de güzel bir haber var. Günlük Sürüme abone olursanız bu sürümü herkesten önce kullanıp, değerlendirme yapabilirsiniz.
Ücretsiz sürümü kullanan kullanıcılar Günlük sürüme bu linkten abone olabilirsiniz. Eğer tam sürüm kullanıyorsanız günlük sürüm için [email protected] adresine email gönderiniz ki tam sürüm için günlük sürüm farklıdır.

2 Cevaplar

  1. Süleyman dedi ki:

    Bana hitap şekli günaydın iyi günler iyi akşamlar iyi geceler gibi diyordu şimdi sadece söyle Süleyman diyor birde cevap verme süresi uzadı bu nedendir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.