Konuşmalar Arası İlişki Kurmak

Rakiplerinin aksine CEYD-A’ya konuşmalar içinde daha mantıklı neden, nasıl, niye gibi sorularla verdiği cevapları ilişkilendirmek mümkün. Bu şekilde diğer asistanlardan daha güçlü bir yanını da gösteren CEYD-A, bilindiği gibi artık konu takibi de yapabiliyor. Bu iki farklı özellik sayesinde CEYD-A ile koyu sohbetlere hazır olun.

 

Benzer yapıları oluşturmak isteyen geliştiriciler https://kodla.ceyd-a.com sayfasından komutlar girebilir, kendi cihazlarında bu komutları kullanabilir, onaylandıkça tüm CEYD-A lar da bu yeni komutlardan yararlanabilirler.

Yapılması gereken bir önceki CEYD-A nın verdiği cevapta geçen sözdiziminin ne olduğunu *:contains <İFADE> şeklinde belirtmek. İlk komutta verdiği cevapta hava geçtiği için neden sorusuna havanın durumu belli mi olur diyecektir veya cevap | işareti ile ayrıldığı için hava tahmin işidir belli olmaz diyebilir.
Aynı şekilde ikinci komutta, bir önceki CEYD-A nın verdiği cevapta geçen sözdiziminin ne olduğu *:contains konuşuyorum şeklinde belirtildiği için, önceki cevapta konuşuyorum sözdizimi geçtiği için neden sorusuna da neden konuşmayayım ki? diyebilmekte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.