Çoktan Seçmeli Test Özelliği

CEYD-A, gelecek sürüm ile birlikte çoktan seçmeli sorular sorma imkanı sunacak. Bilginizi değerlendirebilecek ve doğru cevabı söyleyerek toplam sorulardaki başarınızı ölçebilecek. İster sesle, ister seçeneği dokunarak cevap verebileceksiniz.


CEYD Geliştiricilerinin yararlanabilmesi açısından faydalanılabileceğiniz komut kodları aşağıdadır. Sizler de ceyd-a.net/komutekle sayfasından destek verdiğinizde inanılmaz bir hazine oluşturabileceğimize şüphem yok.
Komutu çok ilginç kılan bir özellik de şu: Soru tanımladığınız satırda cevap olarak siz kendiniz doğru cevabı tanımlayacağınıza,  yerine CEYD-A ya direk sorarak cevap tanımlatıyorsunuz. Örneğin en hızlı hayvan %8 midir diyerek, olası cevabınız Kartal ise, en hızlı hayvan kartal mıdır sorusunun cevabını CEYD-A dan öğreniyorsunuz. Başka değişle doğru cevabın gökdoğan olduğunu siz tanımlamıyorsunuz. CEYD-A size doğrusunu bulup yorumluyor.

ÖRNEK KULLANIM:genel kültür sorusu sor:genel kültür soruları sorar, ister seçeneklere dokunarak ister sesle cevap verebilirsiniz. Toplam başarınızı da hesaplayabilmektedir

Bu özellik ile ilgili gelişmeler bu sayfada yenilenecektir…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.