Alışveriş Takip Modülü Yazalım

CEYD-A, sesinizi algılayıp konuşabilen bir proje geliştirme ortamı ile yeni bir oluşumun doğmasını sağlıyor. Yeni fikirler CEYD-A içinde geliştirilerek hayatımıza değer katıyorlar. CEYD-A bir asistandan daha fazlasını sunmaya hazır. Geliştirme ortamının ve kullanımının tamamen ücretsiz olduğunu tekrar etmekte fayda var.

Alışveriş takip sistemi tasarlayalım: Oluşacak sistemde CEYD-A’ ya marketten alacaklarınızı sesli konuşarak ekleyip listeletebiliyor ve satın aldıktan sonra onların listeden teker teker düşmesini sağlayabiliyorsunuz. İşin içine listede görsellik de eklenince ortaya hayatınıza renk katabilecek bir sistem ortaya çıkıyor.

Kurguyu özetleyelim: Markete gitmeden önce ALIŞVERİŞ LİSTESİ YAP dediğinizde CEYD-A ya sesli olarak alacaklarınızı söylüyorsunuz. CEYD-A, bunları cihazınızdaki veritabanına resimlerini de internetten araştırarak ekliyor. Konuyu ALIŞVERİŞ LİSTESİ olarak atayıp EKLE,SİL,ALDIM gibi hareketler için alışveriş komutlarının çalışmasını sağlıyor.

 

Bu takip sisteminin komut kodları faydalı olmak adına aşağıya eklenmiştir. Komutlar onaylandıkları için tüm CEYD-A larda şu anda aktiftir ve sizlerin tekrar yazmasına gerek yoktur. Yeni fikirlerde yardımcı olabilmesi adına eklenmiştir. 

Alışveriş Listesini gösteren komut:

Alışveriş Listesin detaylı bilgileriyle ürün ekleyen komut:

Alışveriş Listesini tamamen silen komut:

Ürün belirtmeden alışveriş listesi yap dediğimizde çalışacak komut:

Alışveriş Listesinden ürün silen komut:

Alışveriş Listesini alternatif söylemlerle ürün silen komut (Ürün aldım, Ürün çıkar gibi)

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.