Yer Bilgilerinin Etkin Kullanımı

CEYD-A, sadece bir sohbet aracı değil, yer bilgilerini yöneterek size daha iyi hizmetler sunmaya çalışan bir uygulamadır. Aşağıdaki görseller ile neler yapabileceğinize bazı örnekler vermeye çalışalım:

Eğer gittiğiniz yeri CEYD-A tarafından favorilerinize eklenmesini istiyorsanız. BURASI (YER İSMİ) diyebilirsiniz. YERLERİM derseniz tüm favori yerlerinizi listeleyebilirsiniz.

Burası neresi veya neredeyim dediğinizde eğer favori yerlerinizden biri ise size bilgi olarak ilk satırda bu yer belirtilmektedir. Favori yerleriniz cihazınızdaki veritabanında tutulmaktadır ve bugün neredeydim dediğinizde bu yerlerdeki bulunma saatleriniz cihazda çalışan CEYD-A tarafından listelenmektedir.

Bugün neredeydim dediğinizde cihazınız üzerindeki veritabınında tutulan favori olarak belirlediğiniz yerlerdeki bulunma saatleriniz CEYD-A tarafından listelenmektedir. CEYD-A cihaz üzerinde çalıştığı için bu bilgiler dış dünyaya çıkmadan sadece cihanızda, CEYD-A tarafından işlenmektedir.

Favori yerleriniz için gidince hatırlat komutu ile ilgili yere gittiğinizde CEYD-A’nın size haber vermesini sağlayabilirsiniz.

Yer bilgisi hatırlatmalarınız bildirim ekranında sesli olarak size gelecektir.

Ayrıca, yer bilgisi hatırlatmalarınızı CEYD-A’yı açtığınızda da alabilirsiniz.

Sesli kelime aramalarında, arama kelimesi bir yer ise alt kısımda size yer komut önerileri gösterilecektir.

Önerilen komutlardan Nasıl Giderim seçeneğine tıklarsanız. Güzergah size sesli olarak okunur.

Nerede komutu ile herhangi bir yer ile ilgili bilgi almanız mümkün.

Beni (YER İSMİ) ne götür komutu ile cihazınızda Google Haritalar kurulu ise CEYD-A gitmek istediğiniz yeri navigasyona yönlendirir.

CEYD-A, sadece bir sohbet aracı değil, hayatınızı kolaylaştırmaya odaklanmış bir platformdur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.